В обласному центрі вшанували учасників антитерористичної операції

14 квітня 2018, 21:58
В обласному центрі вшанували учасників антитерористичної операції14 квітня 2018 року в обласному центрі проведено заходи на вшанування пам’яті загиблих воїнів, які першими стали на захист цілісності України в неоголошеній війні з російським агресором.

У ці дні минає чотири роки від дня початку антитерористичної операції на Сході України .

Від початку неоголошеної війни багато жителів Черкащини влилися в ряди захисників української землі. На превеликий жаль, не всім судилося повернутись живими до рідної домівки.

В обласному центрі вшанували учасників антитерористичної операціїВшанування пам’яті загиблих бійців-учасників АТО розпочалося біля пам’ятного знаку в Соборному сквері.

Захід розпочали хвилиною мовчання. Після цього рідні та друзі загиблих героїв, представники міської влади та громадських організацій поклали квіти до Хреста-меморіалу.

В обласному центрі вшанували учасників антитерористичної операціїПізніше на площі ім. Богдана Хмельницького була сформована колона для здійснення пам’ятної ходи центральною вулицею міста. Народна хода попрямувала до площі Слави та до Святотроїцького кафедрального собору, де учасники заходу також поклали квіти до пам’ятної стели з фотокартками загиблих воїнів-героїв – учасників АТО.

Потім учасники ходи пішли до Долини троянд, де і відбулися урочистості зі вшанування українських захисників.