Провела засідання постійна комісія з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики

18 квітня 2018, 12:13
Провела засідання постійна комісія з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики 17 квітня 2018 року проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики. Вела його голова комісії Наталя Кравцова.

У її роботі взяв участь перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Основну увагу в ході своєї роботи члени комісії приділили, окрім питань виконання та внесення змін до бюджету, розгляду низки профільних питань, з якими присутніх ознайомив начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради Віталій Петров.

Так, вони підтримали зміни до рішення обласної ради від 16.12.2016 № 10- 30/VII «Про надання згоди на прийняття з державної власності до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області цілісних майнових комплексів професійно-технічних навчальних закладів».

Провела засідання постійна комісія з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики Потім розглянуто питання щодо затвердження техніко-економічного обґрунтування доцільності передачі цілісного майнового комплексу Державного навчального закладу «Черкаське вище професійне училище будівельних технологій» з державної власності до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області; реорганізації Смілянської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів і Шполянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради та зміни найменування Смілянського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням і затвердження його Положення у новій редакції.

Провела засідання постійна комісія з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики Далі члени комісії розглянули і підтримали питання щодо надання дозволу на передачу в оренду майна КП «Аеропорт Черкаси Черкаської обласної ради»; комунальному навчальному закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» та КЗ «Черкаська обласна станція переливання крові Черкаської обласної ради».

Депутати підтримали проекти рішень щодо внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за оренду майна обласної комунальної власності та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням обласної ради від 06.04.2012 № 14-5/VI 12; щодо Переліку суб’єктів та об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області; надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості); списання і повернення з оренди та передачу майна комунальної власності тощо.

На завершення своєї роботи члени комісії дали згоду на призначення Перевіспи Я.М. на посаду директора комунального закладу Черкаської обласної ради «Обласний соціальний центр матері та дитини».

Розглянуті питання рекомендовано до порядку денного пленарного засідання сесії обласної ради.