Депутати Шполянської районної ради розглянули ряд бюджетних і освітянських питань

15 червня 2018, 15:19
Депутати Шполянської районної ради розглянули ряд бюджетних і освітянських питань15 червня 2018 року голова районної ради Олександр Кузуб провів засідання двадцять сьомої сесії Шполянської районної ради сьомого скликання.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Потапенко, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, установ, організацій.

Першочергово депутати заслухали та підтримали звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2018 року.

Депутати Шполянської районної ради розглянули ряд бюджетних і освітянських питаньОкрім того, своїм рішенням депутати затвердили Програму протидії тероризму на території Шполянського району протягом 2018-2022 років, а також районну Програму надання шефської допомоги, фінансування заходів спрямованих на підвищення бойової готовності військової частини А1708 Збройних сил України на 2018-2019 роки.

Інформуючи про це, начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи райдержадміністрації Олександр Черевко повідомив, що програма спрямована на реалізацію в районі державної політики у сфері захисту незалежності держави та необхідності надання допомоги військовим частинам Збройних сил України у мирний час.

Депутати Шполянської районної ради розглянули ряд бюджетних і освітянських питаньДалі в ході сесії депутати прийняли Програму покращення надання адміністративних послуг в Територіальному сервісному центрі №7143 Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області в 2018 році з метою надання широкого спектру платних послуг, пов\'язаних з проведенням державної реєстрації транспортних засобів усіх типів.

Також депутати районної ради внесли зміни до Програми фінансової підтримки редакції Шполянського районного телебачення і радіомовлення на 2018 рік та до районної комплексної програми \"Турбота\" на 2014-2020 роки.

Депутати Шполянської районної ради розглянули ряд бюджетних і освітянських питаньСероед питань, які підтримали обранці результативним голосуванням, – надання згоди на передачу частини майна (реабілітаційного обладнання \"Альма\") Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної комунальної власності Шполянської районної ради до комунальної власності Шполянської міської ради ОТГ; затвердження Актів приймання-передачі цілісних майнових комплексів, що розташовані на території Матусівської ОТГ, з комунальної власності Шполянської районної ради до комунальної власності Матусівської сільської ради ОТГ.

На завершення роботи сесії затверджено Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Шполянської районної ради; Положення про порядок проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи \"Інклюзивно-ресурсний центр\" Шполянської районної ради; склад конкурсної комісії та 4 технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що перебувають в оренді гр. Степової Т.В., ФОП Чернуха О.В. і СТОВ \"ЛНЗ-Агро\".