Провела засідання постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я

22 червня 2018, 17:08
Провела засідання постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я 22 червня 2018 року проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я. Вів його голова комісії Віктор Парамонов.

У роботі комісії взяв участь перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Провела засідання постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я Одним із перших члени комісії розглянули питання щодо внесення змін до рішення обласної ради від 22.12.2017 № 19-22/VII «Про обласний бюджет на 2018 рік». Як зазначила директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко, ці зміни викликані надходженням додаткових трансфертів з державного та місцевих бюджетів та перерозподілу бюджетних призначень в межах затвердженого загального обсягу видатків та надання кредитів на 2018 рік.

Потім заслухали та обговорили звіт за 2017 рік директора Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації Романа Карманніка із проведення моніторингу виконання Плану реалізації Стратегії розвитку Черкаської області на період 2015 – 2017 роки.

Провела засідання постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я Серед питань, які також підтримали члени комісії, – кадрові: про призначення Тамари Сивак на посаду завідувача комунального підприємства «Городищенська центральна районна аптека № 86» та Людмили Черепенко – на посаду начальника комунального закладу «Черкаський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Черкаської обласної ради.

Далі депутати надали згоду на передачу з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області автомобіля швидкої допомоги, а в порядку контролю заслухали інформацію про хід виконання рішення обласної ради від 24.04.2015 №39-5/VI «Про обласну програму профілактики та лікування стоматологічних захворювань на 2015-2020 роки».

Розглянувши ще різні питання, комісія завершила свою роботу.