Учасника АТО Геннадія Нємцова провели в останню путь

02 липня 2018, 18:07
Учасника АТО Геннадія Нємцова провели в останню путь2 липня 2018 року на Соборній площі обласного центру Черкащина попрощалася з Героєм АТО старшим сержантом Геннадієм Віталійовичем Нємцовим, який загинув 28 червня 2018 року в бою на Світлодарській дузі.

Провести бійця в останню путь прийшли голова обласної ради Олександр Вельбівець і працівники виконавчого апарату обласної ради, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, заступник міського голови м. Черкаси Людмила Бордунос, обласний військовий комісар Євгеній Курбет, бойові побратими, колишні колеги Черкаського комбінату комунальних підприємств, громадяни міста.

Учасника АТО Геннадія Нємцова провели в останню путьПанахиду за загиблим відправили священики УПЦ Київського патріархату і Української греко-католицької церкви.

Глибокі слова скорботи і співчуття у невтішному горі висловив матері та рідним загиблого голова обласної ради Олександр Вельбівець.

У зв’язку з загибеллю Геннадія Нємцова 2 липня 2018 року в Черкасах оголошено днем трауру.

Учасника АТО Геннадія Нємцова провели в останню путьУ воїна-захисника залишилися дружина Анжела та двоє дітей – дочка Альона і син Віталій, який, за прикладом батька, також брав участь у захисті територіальної цілісності України на Сході під час антитерористичної операції.

За мужність і героїзм славного захисника Вітчизни нагороджено відзнакою «За заслуги перед Черкащиною» (посмертно).