Депутати обласної ради прийняли програму розвитку боксу та внесли зміни до деяких рішень обласної ради

06 липня 2018, 18:25
Депутати обласної ради прийняли програму розвитку боксу та внесли зміни до деяких рішень обласної ради6 липня 2018 року поновлено роботу двадцять третьої сесії обласної ради.

На початку голова обласної ради Олександр Вельбівець повідомив, що днями Черкащина знову понесла втрати – на Сході загинув наш військовослужбовець Олександр Скус із села Бабанка Уманського району, – і запропонував вшанувати хвилиною мовчання пам’ять про нього і всіх загиблих учасників АТО та Операції Об’єднаних сил.

Депутати обласної ради прийняли програму розвитку боксу та внесли зміни до деяких рішень обласної радиПотім було внесено до порядку денного та схвалено звернення до Вселенського Патріарха про надання томосу про автокефалію Православної церкви в Україні.

Також у ході пленарного засідання ухвалено рішення про території та об’єкти природно-заповідного фонду області; про програму розвитку боксу в Черкаській області на 2018-2013 роки; про внесення змін до рішення обласної ради від 26.06.2012 №16-10/VI «Про заснування обласної стипендії перспективним спортсменам області»; про внесення змін до рішення обласної ради від 03.06.2016 №5-2/VIІ «Про обласну програму охорони навколишнього

природного середовища на 2016-2020 роки» таДепутати обласної ради прийняли програму розвитку боксу та внесли зміни до деяких рішень обласної ради до комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту області, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення регіонального матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2018-2019 роки».

Депутатами заслухано інформації про хід виконання рішення обласної ради від 03.02.2017 № 12-3/VII «Про Програму протидії тероризму на території Черкаської області» та рішення обласної ради від 25.03.2016 № 4-6/VII «Про Програму забезпечення правопорядку, запобігання і протидії корупції в області на 2016-2020 роки».

Депутати обласної ради прийняли програму розвитку боксу та внесли зміни до деяких рішень обласної радиЩодо останньої програми інформував присутніх начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Валерій Лютий, який відповів на багаточисельні запитання депутатів.

Після перерви, в ході пленарного засідання, виявилося, що в залі недостатньо депутатів для продовження роботи. Сесія поновить свою роботу 11 липня 2018 року о 10-й годині .