Проведено позачергову двадцять п’яту сесію Жашківської районної ради

11 липня 2018, 19:06
Проведено  позачергову двадцять п’яту сесію Жашківської районної ради 11 липня 2018 року в сесійній залі районної ради проведено позачергову двадцять п’яту сесію районної ради під головуванням заступника голови районної ради Людмили Мазур.

Участь у її роботі взяли голова райдержадміністрації Сергій Бойко, сільські голови, представники ОТГ, керівники підприємств, установ, організацій, громадськість, ЗМІ.

На порядок денний сесії було подано та в ході роботи знайшов підтримку народних обранців проект про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 №19-37/VII «Про районний бюджет на 2018 рік.» у зв’язку із необхідністю уточнення дохідної та видаткової частини бюджету за рахунок розподілу залишку коштів, що визначився на початок бюджетного періоду, бюджетів ОТГ та бюджетів сіл з метою реалізації районних програм, заходів та кращого забезпечення районних установ фінансовим ресурсом .

Крім того, на засіданні обговорено стан медичної галузі району, порядок подання та розгляду депутатських запитів і звернень та інші питання.