Проведено засідання комісії, на якому розглянуто зміни до Антикорупційної програми обласної ради

02 серпня 2018, 17:53
Проведено засідання комісії, на якому розглянуто зміни до Антикорупційної програми обласної ради02 серпня 2018 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко провів засідання комісії, на якому розглянуто зміни до Антикорупційної програми обласної ради.

Як відомо, рішенням обласної ради від 20 квітня цього року було ухвалено Антикорупційну програму Черкаської обласної ради на 2018 рік.

Проведено засідання комісії, на якому розглянуто зміни до Антикорупційної програми обласної радиНаціональне агентство з питань запобігання корупції своїм рішенням №1032 від 1 червня 2018 року погодило Програму обласної ради і висловило деякі пропозиції, надіславши відповідного листа.

Таким чином, на засіданні комісії було розглянуто рішення НАЗК і надіслані пропозиції та підготовлено проект змін до Антикорупційної програми Черкаської обласної ради.

Проведено засідання комісії, на якому розглянуто зміни до Антикорупційної програми обласної радиВ результаті обговорення члени комісії підтримали заходи з реалізації відомчої політики обласної ради щодо запобігання та протидії корупції і виконання антикорупційної стратегії та державної антикорупційної програми.

Проект рішення з цього питання буде подано для розгляду депутатами на наступній сесії обласної ради, що запланована на вересень цього року.