На позачерговій сесії Драбівської районної ради внесли зміни до бюджету

03 серпня 2018, 17:53
На позачерговій сесії Драбівської районної ради внесли зміни до бюджету03 серпня 2018 року у великій залі Будинку рад голова Володимир Дзега провів пленарне засідання 28 позачергової сесії Драбівської районної ради.

У її роботі взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Лобода, керівники окремих управлінь, відділів районної державної адміністрації, установ і організацій, представники засобів масової інформації.

Передувала сесії робота постійних комісій та президії районної ради.

На позачерговій сесії Драбівської районної ради внесли зміни до бюджетуСпочатку голова районної ради ознайомив присутніх із прийнятою постановою Драбівської районної виборчої комісії, згідно якої Микола Богославець зареєстрований депутатом Драбівської районної ради 7 скликання.

Потім народні обранці детально розглянули одне із найважливіших питань – це внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, які викликані зверненнями головних розпорядників коштів районного бюджету щодо збільшення видатків на фінансування додаткової потреби в коштах, що виникла в ході виконання кошторисів на 2018 рік; збільшенням видатків за рахунок субвенцій, які передаються із обласного бюджету; відповідно рішень сільських, селищних рад про делегування коштів районному бюджету в сумі 40,0 тис. грн. та розподілом вільного залишку бюджетних коштів на початок року по загальному фонду у сумі 15,0 тис. грн..

На позачерговій сесії Драбівської районної ради внесли зміни до бюджетуУ ході роботи сесії затверджено Положення про конкурсний відбір директора та педагогічних працівників Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» та надано дозвіл відділу освіти райдержадміністрації на передачу ігрових наборів Six Bricks, LEQO Play Box.

Також прийнято позитивні рішення про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ району нежитлового приміщення, майна та земельної ділянки комунальної власності територіальної громади села Мойсівка та про направлення на навчання голови районної ради до Національної академії державного управління при Президентові України.