Проведено позачергову сесію Городищенської районної ради

08 серпня 2018, 17:53
Проведено позачергову сесію Городищенської районної ради08 серпня 2018 року заступник голови районної ради Микола Панчишин провів двадцять другу позачергову сесію Городищенської районної ради.

У роботі сесії взяли участь депутат Черкаської обласної ради Олександр Лупашко, перший заступник голови Городищенської районної державної адміністрації Василь Скринник, керівники районних служб, структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних установ, представники засобів масової інформації.

Першим питанням порядку денного сесії внесено зміни до Програми підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів у Городищенському районі на період до 2020 року.

У ході пленарного засідання надано згоду районної ради на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міста Городищенського району об’єктів завершеного та незавершеного будівництва з балансу Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації.

Разом з тим, окреме питання про прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Городищенського району зруйнованого об’єкту незавершеного будівництва «Хірургічне відділення районної лікарні м. Городище» на знайшло підтримки депутатів і рішення не прийнято.

За результатами конкурсного відбору рішенням сесії призначено директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Городищенської районної ради Світлану Воротило.

Відповідно до порядку денного депутати ухвалили рішення про призначення директором Орловецького центру культури і дозвілля Городищенської районної ради Олесю Дудник та директором Калинівського центру культури і дозвілля Городищенської районної ради Катерину Ухатенко.

Також сесія внесла зміни до районного бюджету на поточний фінансовий рік та до штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Городищенської районної ради.

Насамкінець пленарного засідання депутати затвердили технічну документацію нормативних грошових оцінок земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для продажу права оренди на земельних торгах в адміністративних межах Вербівської сільської ради.