На черговій сесії депутати підтримали зміни до районного бюджету на 2018 рік

20 серпня 2018, 13:03
На черговій сесії депутати підтримали зміни до районного бюджету на 2018 рік17 серпня 2018 року голова Черкаської районної ради Олексій Собко провів чергову двадцять шосту сесію районної ради.

В її роботі взяли участь голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради Анатолій Яріш, заступник голови районної державної адміністрації, депутат районної ради Петро Коренюк, керівники установ та організацій району, сільські голови, представники засобів масової інформації, представники сіл Мошни та Тубільців, громадськість.

На початку перед присутніми виступили громадські активісти сіл Мошни та Тубільці, які коротко висловились щодо будівництва курятників ДП «Перемога Нова» в межах земель Тубільцівської сільської ради. Потім виступила сільський голова села Тубільців Надія Шафікова, яка зазначила, що відбулися громадські слухання і громада села підтримала дане будівництво. Після дебатів між однією і іншою стороною активісти залишили зал засідань, а депутати приступили до розгляду питань порядку денного чергової сесії.На черговій сесії депутати підтримали зміни до районного бюджету на 2018 рік

Потім голова районної ради представив депутатам районної ради нового військового комісара Черкаського об’єднаного міського військового комісаріату підполковника Ігора Малимона.

Після цього депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Першою розглянули інформацію Черкаської місцевої прокуратури про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Черкаського району, про яку доповів керівник Черкаської місцевої прокуратури Сергій Шелудяков.

У ході роботи депутати районної ради підтримали нову районну програму: сприяння проведенню в районі конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування місцевого значення, які не виходять за межі території району на 2018-2020 роки, про яку коротко доповів начальник управління економіки районної державної адміністрації Володимир Гуня. На черговій сесії депутати підтримали зміни до районного бюджету на 2018 рік

Депутатами внесено зміни до рішення районної ради від 21.12.2017 №20-7/VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік», про які доповіла начальник фінансового управління районної державної адміністрації Ганна Шкот. Також підтримано зміни до рішення районної ради від 12.04.2018 №22-18/VII (зміни у складі комісії по прийняттю незавершеного будівництва Черкаської центральної лікарні) та до Програм, а саме: інформаційно-аналітичного забезпечення Черкаської районної державної адміністрації на 2018-2020 роки, підтримки діяльності органів виконавчої влади на 2017-2020 роки, районної цільової програми забезпечення збереженості документів національного архівного фонду на 2011-2018 роки.На черговій сесії депутати підтримали зміни до районного бюджету на 2018 рік

Під час засідання депутати заслухали інформацію старшого інспектора Черкаського районного відділу філії державної установи «Центр пробації» в Черкаській області Юлію Радченко, яка доповіла про виконання Програми організаційного забезпечення діяльності Черкаського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції Управління державної пенітенціарної служби України в Черкаській області зі здійснення контролю за особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, які проживають на території Черкаського району на 2016-2018 роки.

У ході пленарного засідання депутати прийняли ряд рішень, що стосуються управління майном районної комунальної власності та затвердили технічну документацію з нормативно грошової оцінки земельних ділянок, та підтримали продовження терміну дії контракту з директором Спеціалізованого комунального підприємства «Райліс».

Розглянувши питання порядку денного, сесія завершила свою роботу.