Підбито підсумки та визначено переможців фотоконкурсу учнівської молоді «Україна – це ми»

01 лютого 2019, 13:29
Підбито підсумки та визначено переможців фотоконкурсу учнівської молоді «Україна – це ми»Про це інформують в комунальному закладі «Обласний центр туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради».

На конкурс, присвячений Дню Соборності України, надійшло 188 робіт від учнів закладів освіти області з 15 районів, 5 міст та 2 об’єднаних територіальних громад.

Конкурс проводився у трьох номінаціях та у двох вікових групах.

Підбито підсумки та визначено переможців фотоконкурсу учнівської молоді «Україна – це ми»Журі відзначило високий рівень робіт від учнівських колективів Драбівського, Кам’янського, Корсунь-Шевченківського, Канівського районів та міст Сміла, Умань, Черкаси.

Найперше, вони відповідали усім вимогам критеріїв оцінювання, оригінальності задуму.

Кожна світлина і авторський задум підкреслював власну творчу неповторність, містив пізнавальне та виховне значення. Безумовно, враховувалася і технічна майстерність виконання.

Підбито підсумки та визначено переможців фотоконкурсу учнівської молоді «Україна – це ми»П’ять кращих робіт-переможців конкурсу направлено для участі у Всеукраїнській Фотовиставці у м. Київ.

Представлятимуть Черкащину роботи: «Туризм – це рух і позитив» Марічки Голубець з Костянтинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Смілянської районної ради; «Герой нашого часу» – черкаського учня Тимура Литвина (комунальний заклад «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради»); «А я просто українка, україночка…» – Анни Куюмджи із Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Звенигородської районної ради Підбито підсумки та визначено переможців фотоконкурсу учнівської молоді «Україна – це ми»та її землячки Авеліни Іщенко – учениці загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4, яка подала на конкурс вихоплену мить життя «Поцілована сонцем», обидві – гуртківці Звенигородського центру дитячої та юнацької творчості; а також світлина «У ріднім краю, як у раю!» – Тараса Журила з Мошнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради, члена туристсько-краєзнавчого клубу «Альта» Черкаської районної станції юних техніків Черкаської районної ради.

Підбито підсумки та визначено переможців фотоконкурсу учнівської молоді «Україна – це ми»Окрім того, журі визначило номінантів і лауреатів у кожній з трьох номінацій: «Пейзаж», «Портрет», \"Жанрове фото\" в обох вікових групах.

Конкурсні роботи продемонстрували величезне різноманіття нашого краю, духовне багатство, принесли нові відкриття, подарували неповторні емоції як його учасникам, так і відвідувачам фотовиставки.