Драбівською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості налагоджено співпрацю з Михайлівською об’єднаною територіальною громадою

04 лютого 2019, 14:18
Драбівською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості налагоджено співпрацю з Михайлівською об’єднаною територіальною громадоюНалагодження співпраці з об’єднаними територіальними громадами є одним із пріоритетних напрямків роботи Драбівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Для вивчення потреб Михайлівської об’єднаної територіальної громади та надання методичної кваліфікованої допомоги щодо виконання повноважень у сфері соціального захисту населення від безробіття, 30 січня 2019 року фахівці Драбівської районної філії за участю директора Драбівської районної філії Валерія Хабла завітали в село Михайлівка.

Під час робочої зустрічі директора Драбівської районної філії та голови Михайлівської об’єднаної територіальної громади Андрія Донця мова йшла про вирішення питань зайнятості сільського населення, перспектив розвитку інфраструктури території громади, надання соціальних послуг населенню безпосередньо на території громади.

Також у ході зустрічі учасниками обговорено питання стратегії розвитку об’єднаної територіальної громади у період до 2020 року, перспективи організації громадських робіт у 2019 році на умовах співфінансування, можливості створення нових робочих місць та підписано «Угоду про спільну діяльність».

В адміністративному приміщені об’єднаної територіальної громади розміщено узгоджений графік відвідування фахівцями служби зайнятості цієї громади. Визначені відповідальні особи, які надаватимуть послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття, резервування часу у фахівців центру зайнятості через сервіс «Електронна черга», а також профорієнтаційні послуги, у тому числі із застосуванням психодіагностичних методик.

Співпраця з Михайлівською об’єднаною територіальною громадою налагоджена та надалі буде продовжуватися на постійний основі.