Голова Маньківської районної ради вивчала діяльність бюджетних установ у Буцькій ОТГ

04 лютого 2019, 17:40
Голова Маньківської районної ради вивчала діяльність бюджетних установ у Буцькій ОТГВідповідно до затвердженого графіка виїзних днів, голова Маньківської районної ради Світлана Лещенко 30 січня 2019 року відвідала Буцьку об’єднану територіальну громаду.

Спочатку селищний голова Сергій Залізняк познайомив із працівниками апарату новоствореної Буцької громади та її першими надбаннями. У минулому році було зроблено косметичні ремонти в самій адмінбудівлі, встановлено пластикову енергозберігаючу перегородку між технічними і службовими приміщеннями закладу, облаштовано термінал самообслуговування, який дає змогу будь-якому жителю громади здійснювати власні банківські операції тощо.

Потім голова Маньківської районної ради разом із очільником ОТГ детально проаналізували стан фінансування та функціонування бюджетних закладів та відвідали загальноосвітню школу, дільничну амбулаторію, стаціонарне відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян.

Голова Маньківської районної ради вивчала діяльність бюджетних установ у Буцькій ОТГСпочатку вони завітали в загальноосвітню школу, де навчаються 246 учнів. Минулого року за кошти Буцької селищної ради зроблено ремонт харчоблоку на суму 127 тис. грн, придбано мийку та новий посуд для харчування учнів.

У 2019 році тут заплановано провести реконструкцію та ремонти зали їдальні, актової зали та коридору другого поверху школи.

Щодо роботи Буцької дільничної амбулаторії, – минулого року тут замінено вікна на сучасні енергозберігаючі у палатах закладу за кошти ЦНМСД.

Голова Маньківської районної ради вивчала діяльність бюджетних установ у Буцькій ОТГ На сьогодні невідкладно потребує капітального ремонту опалювальна система, яка не забезпечує необхідний тепловий режим.

Світлана Лещенко предметно ознайомилася і з умовами проживання підопічних у стаціонарному відділенні для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян, забезпечення їх ліками, харчуванням тощо.

З проблемами та напрацюваннями відділення поділилася завідуюча Ольга Олійник. У приміщенні встановлені сучасні енергозберігаючі вікна, зроблено ремонт туалетів, встановлено душову кабіну та ванну.

У 2019 році планується реконструкція частини системи опалення, заміна старих батарей.

На завершення голова районної ради поспілкувалася з представниками трудових колективів бюджетних установ і надала місцевим жителям роз’яснення щодо актуальних питань.