Популярність конкурсу-захисту робіт учнів-членів Малої академії наук підтвердив другий обласний етап

05 лютого 2019, 14:19
Популярність конкурсу-захисту робіт учнів-членів Малої академії наук підтвердив другий обласний етапПро це повідомляють у комунальному закладі «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми» Черкаської обласної ради.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь 466 конкурсантів із 29 районів, міст, об’єднаних територіальних громад нашої Черкащини, які виконали свої роботи у 61 секції.

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України є одним з масових і популярних серед старшокласників, хоч і потребує від конкурсантів глибокої підготовки з базової дисципліни, навичок наукової та дослідницької діяльності, підвищеної самовіддачі.

Популярність конкурсу-захисту робіт учнів-членів Малої академії наук підтвердив другий обласний етапі Звенигородської спеціалізованої школи I-III ступенів імені Тараса Шевченка Звенигородської районної ради та Черкаської спеціалізованої школи І-IIІ ступенів № 28 ім. Т. Г. Шевченка Черкаської міської ради проведено очний тур.

Конкурсанти виконували контрольні завдання з української мови та літератури, історії України, математики, фізики, хімії, біології, зарубіжної літератури, географії та іноземних мов.

Попереду, 16-17 лютого, у конкурсантів ще захист науково-дослідницьких робіт на базі Черкаського національного університеті ім. Богдана Хмельницького. Саме за його результатами буде визначено переможців, які представлятимуть юну наукову еліту Черкащини у фіналі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у м. Києві.