субота, грудня 21, 2019

Програма DOBRE та громадська організація “Молодіжна Платформа” пропонують долучитися до проекту «Прокачай молодіжний центр у своїй громаді» та покращити роботу уже існуючого або щойно створеного молодіжного простору.

Цей проєкт підтримає молодь громад та навчить команди молодіжних центрів:

  • планувати свою роботу;
  • робити цікаві події та долучати молодь до них;
  • шукати ресурси для роботи центру;
  • правильнота ефективно облаштовувати простір центру;
  • ефективно вести соціальні мережі центру, розвинути комунікацію;
  • звітувати про роботу центру для громади, зрозумілими методами вимірювати його ефективність;

У проєкті можуть взяти участь лише ОТГ, які є партнерами програми DOBRE.

Як інформують у Драбівській районній раді, її голова Володимир Дзега провів чергову 40-у сесію районної ради..

Передувала сесії робота постійних комісій, відбулося також засідання президії районної ради, де детально опрацьовано всі питання порядку денного.

Головний фінансовий документ області на 2020 рік ухвалено на пленарному засіданні обласної ради, що відбулося 20 грудня. Проєкт бюджету підтримали 51 депутат.

Нагадаємо, що цьому передувала низка заходів – проєкт бюджету на 2020 рік було заздалегідь розміщено на офіційному сайті обласної ради для широкого ознайомлення, потім він обговорювався з керівниками фракцій політичних партій, що увійшли до обласної ради, та громадськістю за участю керівників області, а також – у постійних комісіях обласної ради. Така підготовча робота сприяла тому, що в ході пленарного засідання депутати обласної ради цей документ ухвалили з першого разу.

Згідно з рішенням обсяг доходів обласного бюджету на 2020 рік прогнозується в сумі 2 946 520,7 тис. грн, а видатки у розмірі 2,943 мільярда гривень.

За повідомленням  Чигиринської районної ради, її голова Валентина Алєксєєвець провела пленарне засідання 45 позачергової сесії районної ради.

У ході роботи сесії депутати своїм рішенням внесли доповнення до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки, визначивши територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чигиринського району єдиним надавачем соціальних послуг району.