понеділок, квітня 27, 2020

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 27 квітня в Україні 9009 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 220 летальних, 864 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 392 нові випадки. Зокрема хворобу підтверджено у 614 дітей та 1 749 медиків. Про це повідомляють у МОЗ України.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

Сьогодні громада вивчає усі технічні вимоги й готується толокою споруджувати  приміщення для пожежної служби.

Як розповіла голова Мокрокалигірської ОТГ Вікторія Пипа, уже існують попередні домовленості щодо передачі  громаді пожежного автомобіля, проте наразі в ОТГ немає приміщення, де можна було б його розмістити. Тому його і планують спорудити «з нуля» - за кошти благодійників, силами усієї громади. Збудувати приміщення планують біля місцевої амбулаторії та комунального підприємства, співробітники якого не проти пройти навчання та стати  першими пожежниками-рятувальниками у громаді.

Сьогодні громада працює над тим, аби в ОТГ працював свій поліцейський офіцер. Для його офісу уже відремонтували дві кімнати Будинку культури з окремим входом. На допомогу майбутньому правоохоронцю громади, тут уже діє система відеоспостереження.