понеділок, червня 15, 2020

12 червня 2020 року Кабінет Міністрів України ухвалив низку рішень щодо запровадження нового адміністративно-територіального устрою та проведення чергових місцевих виборів на новій територіальній основі.

Ухвалені рішення, детальніше за посиланнями:

Уряд підтримав проєкти постанов ВРУ про утворення та ліквідацію районів в Україні

Уряд визначив адміністративні центри та затвердив території територіальних громад усіх областей

Як інформують в Черкаській районній раді, відповідно до затвердженого графіку проведено заслуховування звітів фінансово-господарської діяльності організацій, установ, закладів спільної власності територіальних громад сіл Черкаського району за 2019 рік.

У підсумковій нараді взяли участь голова районної ради Олексій Собко, голова райдержадміністрації Володимир Клименко, заступник голови районної ради Сергій Степанюк.

У ході засідання проінформували про стан справ 9 керівників, які детально ознайомили присутніх з основними показниками фінансової діяльності закладів та про забезпеченість ресурсами та кадрами.

У громаді діє дитяча спортивна секція з футболу, команда дорослих та команда ветеранів – загалом, у цій ОТГ футболом  системно займаються більше сотні мешканців громади, і їх число стабільно зростає.

За словами інструктора з фізичної культури Центру культури, дозвілля, спорту і туризму Червонослобідської  сільської ради Олександра Дяченка, для підтримки розвитку спорту у громаді системно виділяються кошти на поїздки команд на змагання, придбання інвентарю та спортивних форм. А ще тут планується покращити умови для занять футболістів – на місцевому стадіоні планують створити  сучасні роздягальні з душовими кабінками.