понеділок, липня 27, 2020

Із 05 по 16 серпня 2020 року впроваджується в промислову експлуатацію оновлене програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

У зв’язку з цим відбуватиметься перенесення даних зі старого реєстру до нового, а тому доступ реєстраторів до ЄДР з 07 серпня буде відсутній. Документи на реєстрацію НЕ прийматимуться з 00 годин 05 серпня, а документи, подані до цього часу, повинні бути опрацьовані до 18 години 07 серпня.

Просимо вибачення за тимчасові незручності. Просимо запланувати проведення реєстраційних дій (реєстрацію юридичних осіб та ФОП, зміну директора, внесення змін до зареєстрованих даних тощо) до 05 серпня або ж після 16 серпня 2020 року.

Водночас повідомляємо, що протягом періоду перенесення даних Антирейдерська колегія продовжуватиме працювати, матиме доступ до ЄДР та зможе оперативно реагувати на потенційні рейдерські атаки.

Як інформують в Уманській районній раді, у рамках співпраці з органами місцевого самоврядування регіонів Черкащини днями працівники Уманської районної ради на чолі із заступником голови районної ради Петром Бабкіним відвідали Тальнівський район.
Неподалік села Легедзине делегацію Уманщини зустріла голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська.

27 липня (станом на 9:00) в Україні 65 656 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1616 летальних, 36 122 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 807 нових випадків. Загалом проведено 970 705 тестувань методом ПЛР. Усього за добу одужало 315 пацієнтів.

Сьогодні під час брифінгу Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що  у розрізі регіонів за останню добу найбільша кількість випадків коронавірусної хвороби зареєстрована у Львівській області – 120, Івано-Франківській області – 96, Рівненській області – 78 та у місті Києві – 70.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

На законодавчому рівні визначено, що державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування зобов’язані постійно підвищувати рівень своєї професійної компетентності.

З метою забезпечення безперервності, обов’язковості та плановості професійного навчання публічних службовців регіону Черкаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів починає підготовку прогнозних показників загальних потреб у підвищенні кваліфікації на 2021 рік. Із урахуванням вимог Положення про систему професійного навчання у частині обов’язковості та періодичності підвищення кваліфікації публічних службовців та чинних нормативно-правових актів, що визначають основні напрямки державної політики в різних сферах суспільного життя, узагальнюються пропозиції замовників професійного навчання за такими пріоритетними напрямами:

- загальна професійна (сертифікатна) програма,

- спеціальна професійна (сертифікатна) програма,