четвер, жовтня 22, 2020

Заступниця голови Шполянської районної ради Лідія Татарина 21 жовтня 2020 р. провела засідання позачергової п'ятдесятої сесії. Через складну епідемічну ситуацію щодо захворюваності на COVID-19 засідання сесії проходило з дотриманням  карантинних правил: наявність засобів особистого захисту, соціальна дистанція.

У роботі пленарного засідання сесії також взяли участь голова районної державної адміністрації Наталія Коваль, депутат обласної ради Василь Уманець,  доповідачі з питань порядку денного.

Голова Уманської районної ради Оксана Супрунець провела позачергову сесію районної ради. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, перший заступник голови РДА Сергій Жорницький, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств охорони здоров’я, працівники районної ради, ЗМІ.

Роботі позачергової сесії передувала церемонія нагородження відзнакою Уманської районної ради «За заслуги перед Уманщиною», якої з нагоди Дня захисника України удостоєні (посмертно) 9 наших земляків, які загинули в зоні проведення АТО/ООС. Відзнаки вручені  рідним наших Героїв.

Таку ж відзнаку було вручено Іванівському сільському голові Григорію Рудому, якої він удостоєний з нагоди Дня Незалежності України.

Бюлетені для голосування до районних рад передали сільським, селищним і міським виборчим комісіям.

Наприклад, про це повідомила голова Черкаської ТВК Любов Здоровенко. Вона зазначила, що загалом бюлетені отримали 25 міських і селищних ТВК. На черзі – представники Соснівської районної територіальної виборчій комісії у Черкасах.

«Місто Черкаси – це ще 125 дільниць. До Черкаського району приєднався Чигиринський, Кам`янський, Смілянський і частина Корсунь-Шевченківського, Канівського і Городищенського, загалом 416 дільниць», – зазначила Любов Здоровенко.

До нового року ЦНАП та 2 віддалені робочі місця адміністраторів у громаді будуть ще й з новими меблями та комп’ютерною технікою.

- Ротмістрівська сільська рада стала учасником міжнародної Програми «U-LEAD з Європою» і отримала допомогу у створенні Центру надання адміністративних послуг для забезпечення доступу до необхідних мешканцям громади послуг в одному місці, у комфорті та прозорих умовах, - констатує голова Ротмістрівської ОТГ Володимир  Ховайба. - У рамках Угоди про партнерство та співпрацю, наш ЦНАП та його віддалені робочі місця будуть забезпечені меблями та комп’ютерною технікою. Зі свого боку, громада провела  ремонт  приміщення під ЦНАП.