середа, травня 12, 2021

Черкаський обласний художній музей презентує міжнародний проєкт «Антракт–XVII», що став уже традиційним і збирає навколо себе представників українського та світового візуального мистецтва. Цей проєкт – завжди подія, що спонукає, провокує та, безперечно, не залишає нікого байдужим. Організатором та незмінним куратором проєкту є відомий український художник Володимир Яковець.

Днями територіальна громада втілила другий із трьох проектів-переможців. А ще планує створити мобільний кінотеатр просто неба.

- Втілено проект «Облаштування дитячого майданчика по вулиці Житловий масив в с.Стецівка».  Саме в  цій частині села проживає понад 50 діток,  які до цього часу не мали місця для дозвілля та активного відпочинку, - розповідає заступник Чигиринського міського голови Валентина Алєксєєвець. - За кошти місцевого бюджету (майже 50 тисяч гривень) проведено закупівлю та встановлення елементів дитячого ігрового майданчика. Сьогодні тут вже людно, гамірно, дітки збігаються з усіх вулиць покататися на каруселях.

Крім того, завершено реалізацію проєкту по встановленню вуличного відеоспостереження на території дитячо-спортивного майданчику «Раді Вас Бачити» в селі Галаганівка, що дає можливість діткам безпечно проводити дозвілля.