п'ятниця, вересня 16, 2022

Голова обласної ради Анатолій Підгорний та начальник ОВА Ігор Табурець вручили почесну відзнаку "За заслуги перед Черкащиною" начальнику Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександру Дзюбенку.

- Це нагорода для керівника, що справді вболіває за своє підприємство та колектив, який він представляє. Зауважу, що на Черкащині галузь лісового господарства досить розвинена і фактично є одним із локомотивів економіки, а держлісгоспи області - серед найбільших платників податків Черкащини та мають найкращу рентабельність в Україні, - сказав Анатолій Підгорний.

Окрім цього, лісівники Черкащини не відступають від раціонального використання ресурсів.

У Черкаському обласному краєзнавчому музеї ЧОР відбулася виставка творчих робіт. Їх створили підопічні обласних комунальних інтернатів.  Про це повідомляє видання ЗМІ.ck.ua. 

Виставка отримала назву "Мистецтво для душі". На ній представлені майже сто робіт, виконаних у різних техніках: графіка, живопис, ліпка з пластиліну. Все це зробили п’ять митців із  Гельмязівського, Смілянського, Вікторівського психоневрологічних інтернатів та Черкаського геріатричного пансіонату. Серед представлених творів є і роботи переселенців. 

Голова обласної ради з робочим візитом відвідав ГУ ДСНС у Черкаській області. Очільник Рятувальної служби Андрій Даник розповів про роботу установи, зокрема, щодо намірів переходу з альтернативного зв'язку на безпечний цифровий радіозв'язок та подякував за підтримку цього вартісного проєкту на обласному рівні.