п'ятниця, лютого 24, 2023

Сьогодні, 24 лютого, у Черкаському художньому музеї представили мистецький проєкт "ВОЛЬНАНОВА", присвячений героїчному спротиву українського народу проти окупантів у російсько-українській війні та майбутньому розквіту нашої держави.

«Наші воїни стоять міцно. Ми ж не припиняємо працювати для перемоги» - здавалося б прості слова, однак вони стали лейтмотивом нашого життя упродовж цього року. Року повномасштабної війни. Року незламності.

Перші дні лякали невизначеністю. Ми чули вибухи, слідкували за кожною новиною, не спали ночами, боячись пропустити щось важливе. Відчували шок і лють, дізнавшись, які звірства творять окупанти з нашими людьми на захоплених територіях.

Спочатку в нас мало хто вірив. Загарбники запевняли, що їм вистачить трьох днів, аби перемогти. Однак рашисти не сподівалися, що ми не лише дамо їм відсіч у ті перші кілька днів, а й підемо в контрнаступ за кілька місяців і звільнимо більшу частину захоплених територій.

Ми швидко адаптувалися. Українці об'єдналися незалежно від того, де вони перебували: за кордоном, в тилу чи на фронті. Бо розуміли, що разом ми здатні на багато що.