п'ятниця, квітня 21, 2023

Міністерство у справах ветеранів України підготувало інфографіку із роз'ясненням щодо призначення та виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті) військовослужбовця або поліцейського в період дії воєнного стану.

"Рухаємося до перемоги та миру" - саме під таким гаслом в Черкасах відбувся символічний забіг в межах реалізації фізкультурно-оздоровчих заходів "Активні парки - локації здорової України". У ньому взяли участь понад 80 юних школярів різного віку.

Захід відбувся за підтримки КУ ЧОР "ЧОЦФЗН "Спорт для всіх" у співпраці з осередком "JuniorS" в м. Черкаси 19 квітня в "Парку Хіміків".

- У кожного учасника заходу була можливість взяти участь у фітнес-руханці перед забігом та відчути наскільки це драйвово та весело долучатися до рухової активності гуртом. Адже давно відомо, що фізичні навантаження на свіжому повітрі допомагають долати втому та апатію і є ефективною профілактикою сезонних захворювань. Тому будьте завжди спортивними, будьте завжди активними, - розповіла директорка КУ "Спорт для всіх" Марія Шелест.

141 учасник із 17 країн та міжнародних організацій долучилися до Міжнародного саміту міст та регіонів, який відбувся вчора у столиці. Ще 128 керівників міст та регіонів із 37 країн світу взяли участь онлайн у цьому заході.

Під час панельних дискусій учасники обговорили чимало важливих питань, що стосуються реінтеграції українських територій, їхнього відновлення та розвитку після Перемоги, а також співробітництво із закордонними партнерами.

За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, міжнародне міжмуніципальне партнерство зараз набуло небачених масштабів. Понад 300 територіальних громад України уклали 1,5 тисячі партнерських договорів. Майже 60 країн світу допомагають нашим містам, селищам та селам вижити та відновитися після смертоносних ворожих атак.