понеділок, серпня 14, 2023

Обласні обранці розпочали підготовку до пленарного засідання сесії. Сьогодні відбулося засідання комісія з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків НС.

Депутати підтримали внесення змін до комплексних програм. Зокрема, передбачається придбання техніки для інженерного підрозділу ДСНС, аби вони могли ефективніше виконувати завдання.

20 серпня відбудеться відбірковий етап фестивалю “Мама, тато, я – спортивна сім’я”. Захід пройде за підтримки КП “МСК “Дніпро” та КУ  “ЧОЦФЗН “Спорт для всіх” Черкаської обласної ради за адресою: вул. Смілянська, 78, з 10.00 до 14.00 год.

Основна мета дійства - формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ї, формування у батьків потреби особистим прикладом заохочувати дітей до систематичних занять спортом.

Програма Фестивалю передбачає проведення шести спортивних естафет для команди складом три особи: тато, мама (вік необмежений), дитина до 12 років включно:

1. Естафета “Смуга перешкод”;
2. Естафета “Швидкий м’яч”;
3. Естафета “Книжкові перегони”;
4. Естафета “Стрибки в мішках”;
5. Естафета “Хокей на траві”;
6. “Біжи, не зупиняйся!”.