четвер, серпня 17, 2023

Директор обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради Євгеній Король зробив унікальні фото наших героїв повномасштабної війни.

Відкриття персональної фотовиставки репортажної фотографії відбудеться завтра, 18 серпня, о 15:00 в обласному краєзнавчому музеї.

Паліативна допомога спрямована на полегшення страждань та покращення якості життя пацієнтів, які мають хронічний біль або інші хронічні невиліковні захворювання.

Кабінет надає такі послуги:
• оцінка та індивідуальне планування лікування
• лікування хронічного болю
• надання психологічної підтримки
• здійснення мобільних виїздів та надання підтримки для родин невиліковно хворих пацієнтів.

Послуги кабінету та мобільної бригади цілком безкоштовні. Отримання консультації здійснюється без направлення.


Звертатися можна за адресою: м. Черкаси, вул. Нечуя-Левицького 22, або за телефоном: (099) 295-37-90 з понеділка по п’ятницю з 9 до 12 год. Субота і неділя - вихідні дні.

Більше деталей в сюжеті телеканалу ВІККА:

Черкащани можуть взяти участь у ІІІ Всеукраїнському конкурсі наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ»

Він проводиться з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини.

Участь можуть взяти:

– здобувачі вищої освіти (студенти, які здобувають вищу освіту ступеня молодшого бакалавра, бакалавра чи магістра; курсанти; аспіранти; ад’юнкти);

– молоді вчені (вчені віком до 35 років включно, у т. ч. кандидати наук, доктора філософії) та вчені віком до 40 років, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються в докторантурі).

Можна подавати роботи, які:

– підготовлено суто індивідуально, без співавторства;

– повністю відповідають вимогам академічної доброчесності;

– раніше не подавались на конкурси наукових робіт і не отримували нагород;

Голова обласної ради Анатолій Підгорний провів засідання президії обласної ради. Разом з колегами вони розглянули проєкти рішень, які будуть винесені на пленарне засідання, що відбудеться 18 серпня. 

- Так, сесію почнемо традиційно з майнових питань. Серед них кадрові рішення, списання й передача майна, фінансова підтримка наших комунальних підприємств та кілька технічних рішень. З-поміж іншого, вносимо зміни до низки обласних програм, що стосуються сфери освіти, охорони здоров'я, підтримки захисників та внутрішньо переміщених осіб. Розглядатимемо також і зміни до головного кошторису області, - прокоментував очільник ради.

Наприкінці засідання традиційно розглянуть депутатські звернення до вищих органів влади.