п'ятниця, жовтня 20, 2023

Під час засідання обласні обранці погодили низку розпоряджень ЧОВА щодо внесення змін до головного кошторису області, перерозподілу видатків і виділення додаткових коштів на різні сфери життєдіяльності області. Про це повідомив голова обласної ради Анатолій Підгорний.

Очільник обласної ради Анатолій Підгорний разом із міським головою Анатолієм Бондаренком вручили почесні відзнаки "Захисник України - Герой Черкас" сімʼям загиблих воїнів.

- Щиро співчуваємо кожній родині, яка пережила горе під час цієї кривавої війни. Ваші чоловіки, батьки, брати й сини віддали найдорожче - своє життя. Ми безмежно вдячні кожному з них, за те, що обороняли нашу державу і маємо зробити все, аби їх знали й поважали всі наступні покоління українців. Ми назавжди залишимося в боргу перед ними, - зауважив голова обласної ради.

Більше фото з урочистостей можна переглянути ТУТ.

Голова обласної ради Анатолій Підгорний, разом з очільником ОВА Ігорем Табурцем та міським головою Анатолієм Бондаренком зустрілися з представниками посольств різних країн та обговорили можливості міжнародного співробітництва. Зустріч відбулася 19 жовтня.