середа, жовтня 25, 2023

Перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко провів чергове засідання робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності Черкаської обласної ради.

Члени робочої групи детально проаналізували функції та процеси обласної ради, що потенційно вразливі до корупції, ідентифікували корупційні ризики й визначили рівні ризиків та заходи впливу на найближчі 2 роки.

Зрештою вони узагальнили зібрану інформацію та уклали Реєстр ризиків, що є важливим етапом у підготовці нової антикорупційної програми.

 

Інформацію щодо потрапляння особи в полон до ворога необхідно повідомляти виключно до компетентних державних органів, нагадує Національне інформаційне бюро (НІБ) при Мінреінтеграції.

Потрібно зібрати якомога більше інформації про обставини потрапляння людини у полон. В тому числі від її побратимів, свідків, рідних чи із соціальних мереж.

Отримані дані слід одразу фіксувати, щоб повідомити до:

• НІБ на цілодобову гарячу лінію за номером 16-48 (для дзвінків з-за кордону +38 (044) 287-81-65) або через чат-боти у Telegram чи Viber. А також – написавши на електронну пошту: info@nib.gov.ua чи у месенджер на Facebook-сторінці або заповнивши онлайн-форму на сайті Бюро.