вівторок, грудня 19, 2023

Обласні обранці розпочали підготовку до пленарного засідання сесії. Наразі відбувається робота в комісіях. Під час засідання "освітньої" депутати погодили низку проєктів рішень.

Зокрема, йдеться про придбання інтерактивного лазерного тренажерного комплексу для кафедри військової підготовки одного з університетів обласного центру. На разі, в закладі обладнують приміщення для цього устаткування.

Під головуванням Першого заступника голови Черкаської обласної ради Романа Сущенка відбулася нарада з фахівцями управління охорони здоров'я, протитуберкульозного диспансеру та представниками ради ЧОДА з питань координації дій у відповідь на поширення туберкульозу та ВІЛ. Учасники детально обговорили проблемні питання, що виявлені в ході моніторингового візиту та шляхи їхнього вирішення.

Особливу увагу приділили аналізу виявлених проблем в організації та наданні протитуберкульозної допомоги населенню КНП «Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер ЧОР». Так, заступник головного лікаря медичного закладу доповіла про вже вжиті кроки для виконання запланованих заходів.