п'ятниця, червня 21, 2024

Депутати на пленарному засіданні 24 сесії ухвалили рішення про призначення 6 керівників комунальних закладів. Кожен з них має великий управлінський досвід, зокрема й в очолюваних закладах.

Депутати ухвалили 51 рішення в межах пленарного засідання 24 сесії Черкаської обласної ради. Про це повідомив очільник ради Анатолій Підгорний

Серед основного підтримали зміни до обласних програм, що стосуються підтримки захисників та цивільної безпеки населення.

Зокрема, в обласній стоматклініці військовослужбовці, ветерани війни та учасники АТО зможуть отримати безоплатне передпротезне лікування зубів. Окрім цього внесли зміни до програми Територіальної оборони.  також оновили положення про Почесну грамоту обласної ради. Тепер нагороджені нею військовослужбовці отримуватимуть грошову виплату.

Обласна рада затвердила зміни до комплексної програми медичного й соціального забезпечення захисників. Згідно з рішенням, чинні військовослужбовці, ветерани, та учасники АТО зможуть безоплатно отримати передпротезне лікування зубів у Черкаській обласній стоматологічній поліклініці.

Нагадаємо, держава гарантує безоплатне зубопротезування військовослужбовцям. Детальніше про послугу ТУТ. Черкаська обласна стоматологічна поліклініка має відповідний пакет і вже пролікували понад 20 пацієнтів.

Однак раніше передпротезне лікування військовослужбовці мали оплачувати самі. Зі змінами до програми на ці послуги будуть спрямовані кошти з обласного бюджету.

Так, йдеться про призначення керівників на посади, зокрема:

Інни Московчук - на посаду директора Бази спеціального медичного постачання;
Віктора Парамонова - на посаду директора Клінічного центру онкології, гематології, трансплантології та паліативної допомоги;
Миколи Кондрацького - на посаду директора Черкаської обласної дитячої лікарні;
Світлани Журби на посаду директора Черкаського обласного кардіологічного центру.