четвер, серпня 8, 2024

Дві організації з Черкащини пройшли конкурсний відбір і увійшли до 10 переможців, які й візьмуть участь у цьогорічному обміні.

Йдеться про:

- Міську молодіжну громадську організацію “Центр розвитку молоді”, що подавалася з проєктом “Молодіжний обмін Золотоноша-Явор: розвиток
міжкультурних компетенцій та об'єднання молодіжних лідерів”;

- Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, що подавався з проєктом “Молодіжний обмін “Українці в Ченстохові: спільно для
спільноти”.

- Реалізація цих ініціатив сприятиме поглибленню партнерської співпраці між Україною та Польщею, а сам конкурс є важливим кроком до втілення засад безбар’єрності у сфері молодіжної політики, – зазначив заступник Міністра молоді та спорту Андрій Чесноков.

Перелік усіх переможців доступний за посиланням: https://bit.ly/3SFKIBJ

Від початку збройної агресії рф Червонослобідська громада постійно підтримує сили оборони. За період повномасштабного вторгнення сума допомоги, спрямована для ЗСУ з бюджету Червонослобідської ТГ становить близько 20 мільйонів гривень. 

- Кошти на потреби ЗСУ депутати сільської ради виділяють практично на кожній сесії. Це пріоритет серед усіх спрямувань. Для сил оборони ми придбавали антидронові рушниці, РЕБи, дрони, станції для виявлення та пеленгації безпілотних апаратів, а також технічне оснащення та інше спорядження. Дякую депутатському корпусу за згуртованість у єдиній меті – наблизити перемогу в нашій країні, - говорить Олександр Литвиненко, сільський голова.