понеділок, серпня 12, 2024

Міжнародну виставку сучасного мистецтва під назвою «Aura 2024» представили днями в Черкаському художньому музеї.

30 українських художників із 77 роботами та 19 авторів з різних країн світу з 50 творами взяли участь у проєкті. Загалом виставка складається з двох частин: роботи, що розміщені у виставковому просторі музею, а інша — добірка на моніторі.

14 серпня, о 14:00 відбудеться вебінар на тему: “Аналіз та управління ризиками в громаді. Практичний кейс розробника змін”, організований Фондом міжнародної солідарності (FSM).

Взяти участь у заході запрошують усіх, хто цікавиться методиками ефективного менеджменту у сфері цивільного захисту та управлінням ризиками в громаді. Зареєструватися на подію можна за посиланням та доєднатися до вебінару у MS Teams.

На основі практичних кейсів експерти проєкту “Вогнеборці” Агнєшка Пясецька та Василь Кундрик розглянуть можливості економії коштів на реагування добровільних пожежних команд, мінімізації наслідків надзвичайних ситуацій, оцінки ризиків та як покращити просторове планування на місцевому рівні.

Також експерти обговорять правові зміни до Кодексу цивільного захисту України – як вони вплинуть на діяльність добровільних пожежних команд та методи їх імплементації до планування своєї діяльності.