Відбулася прес-конференція керівника депутатської групи «Гідність»

11 червня 2015, 13:00
Відбулася прес-конференція керівника депутатської групи «Гідність»Керівник депутатської групи «Гідність» Любов Майборода 9 червня провела прес-конференцію. Вона розповіла журналістам про використання бюджетних коштів на ремонт дитячої поліклініки №2 в м. Черкаси, по вул. Вербовецького, 40.

Депутат оприлюднила відповідь, яку дала на її звернення прокуратура м.Черкаси. Зокрема, там зазначається, що «встановлено, що за результатами проведених тендерних торгів у 2014 році по проведенню капітального ремонту приміщення дитячої поліклініки № 2 переможцем визначено ПП «Техбуднагляд» та укладено рамкову угоду № 246 від 31.12.2014 на суму 1,8 млн. грн.

Згідно затвердженого міською радою Плану соціально-економічного розвитку міста Черкаси на 2015 рік для проведення капітального ремонту дитячої поліклініки № 2 передбачені кошти в розмірі 1 млн. грн.

Замовником авансовий платіж не перераховано, ремонті роботі підрядником не розпочато.

На даний час, прокуратурою міста Черкаси з метою забезпечення повноти та об\'єктивності при прийняті рішення вивчаються всі обставини щодо капітального ремонту, використання бюджетних коштів та дотримання вимог чинного законодавства у сфері тендерних процедур».

За словами Любові Майбороди, реакцією на її звернення до правоохоронних органів було відкриття прокуратурою м.Черкаси кримінального провадження за ст.366 п.1, відповідно до чого була внесена інформація до ЄРДР від 09.06.2015 року.