Молоді патріоти отримали нагороди

11 червня 2015, 15:12
Молоді патріоти отримали нагороди10 червня 2015 року в приміщенні департаменту освіти та науки Черкаської ОДА відбулась зустріч колективу соціально-психологічного театру «Точка зору» Золотоніської санаторної школи-інтернату Черкаської обласної ради на чолі з Ольгою Сідєльніковою та керівництвом департаменту і депутатом обласної ради Світланою Трофімовою.

На зустрічі були відзначені творчі здобутки колективу юних акторів, виступи яких не залишили байдужими численних глядачів в м. Черкаси та області. Подяками від департаменту освіти за підтримку патріотичного руху молоді, за активну творчу діяльність був нагороджений колектив та керівник театру. Відзнаки вручив директор департаменту Валерій Динилевський.

Світлана Трофімова, яка стала ініціатором та організатором виступу театру на черкаській сцені з виставою «Нам болить за Україну або недитячий погляд на війну», в свою чергу нагородила молодих патріотів грамотами. Також вона передала дітям ексклюзивний торт з патріотичною символікою, виготовлений спеціально для колективу.

Світлана Трофімова зазначила: «У відповідальний час для України молодь, що пропагує любов, відданість своїй рідній землі, надихає нас усіх та надає впевненості у гідному майбутньому нашої держави, світлому та мирному».