Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності визнано лідером у своїй галузі

21 серпня 2015, 19:02
Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності визнано лідером у своїй галузі21 серпня колектив КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» зібрався у малій сесійній залі. Працівників запросили, аби привітати із Днем Незалежності та із вагомими здобутками у роботі.

Як повідомив директор підприємства Валерій Височин, комунальне підприємство має право отримати офіційний статус «Лідер галузі 2015» за результатами загальнодержавного безкоштовного рейтингування економічних показників підприємств України.

Так, за результатами фінансово-господарської діяльності у 2013-2014 році «Управління з експлуатації Будинку рад» отримало «срібло» серед аналогічних підприємств області. А у номінації «Соціальний вклад підприємства (до бюджету, оплату праці)» КП обласної ради за показниками минулого року отримало «золото». Оцінювання проводив «Національний бізнес рейтинг».
Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності визнано лідером у своїй галузі
Валерій Височин привітав підлеглих із тим, що їхня робота здобула таку високу оцінку та побажав не зупинятися на досягнутому. До привітань приєдналися також перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова та начальник управління майном обласної комунальної власності обласної ради Сергій Коваль.

За сумлінну працю та з нагоди Дня Незалежності найкращих працівників нагородили грамотами. За словами директора підприємства, до свята усі працівники отримають премії.