Лісівників Черкащини привітали з професійним святом

18 вересня 2015, 19:38
Лісівників Черкащини привітали з професійним святом18 вересня у Черкасах відбулися урочистості з нагоди Дня працівника лісу. Свято відзначається щорічно у третю неділю вересня. Поздоровити лісівників завітали керівники області: голова обласної ради Валентина Коваленко та заступник голови-керівник апарату ОДА Віталій Коваль. Виступаючи перед працівниками лісового господарства, голова обласної ради зазначила:

- Природа, ліс – це є вічне. Людина – скороминуща. Але людина стає вічною тоді, коли садить ліс, плекає кожне дерево для наступних поколінь. Вона вдихає свій дух, свою душу, свою істоту в це кожне деревце. І таким чином круговерть вічності продовжується. Велика вдячність вам – усім, хто докладає зусиль для збереження нашого національного багатства.

Потім Валентина Коваленко вручила лісівникам Почесні грамоти обласної ради за багаторічну сумлінну працю в галузі лісового господарства, вагомий особистий внесок у розвиток та підвищення ефективності лісогосподарського виробництва.

До вітальних слів приєднався Віталій Коваль. Він подякував лісівникам за збереження природніх ресурсів та за внесок у підтримку наших бійців на Сході, а також вручив Почесні грамоти облдержадміністрації.
Лісівників Черкащини привітали з професійним святом
Привітав колег зі святом і начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко:

- З глибокою повагою звертаюся до всіх, хто свою силу, здібності, енергію та душу віддає лісівничій справі. Продовжуючи добрі лісівничі традиції, ви щоденною невтомною працею примножуєте зелені багатства Шевченкового краю, зберігаєте їх для майбутніх поколінь. Я вдячний кожному працівнику за особистий внесок у здобутки та досягнення всього нашого колективу!