Черкащани зверталися до голови обласної ради по допомогу у вирішенні матеріальних і правових питань

02 листопада 2015, 18:31
Черкащани зверталися до голови обласної ради по допомогу у вирішенні матеріальних і правових питань2 листопада 2015 року голова обласної ради Валентина Коваленко провела особистий прийом громадян. Переважна кількість звернень стосувалися надання матеріальної допомоги, правового захисту, лікування чи оздоровлення хворих.

Серед інших, звернулась керівник громадської організації «Освітньо-реабілітаційний центр ко-терапії» Людмила Парова із проханням допомогти знайти приміщення для здійснення їхньої волонтерської діяльності, проведення навчально-реабілітаційних семінарів і тренінгів. На сьогодні члени організації займаються відновленням психологічного здоров’я учасників АТО та членів їхніх сімей, здійснюють психологічну підтримку громадян.

Черкащани зверталися до голови обласної ради по допомогу у вирішенні матеріальних і правових питаньКілька осіб просили допомогти із коштами на лікування собі або своїм рідним. Оплатити його самостійно інваліди та онкохворі не в змозі. Також громадяни зверталися із проханням надати їм матеріальну допомогу чи оплатити вартість оздоровчої путівки в один зі спеціалізованих санаторіїв Карпат.

Молодий викладач математики з Черкас звернулася за допомогою у працевлаштуванні її в одному з навчальних закладів міста.

Голова обласної ради уважно вислухала усіх, хто прийшов на прийом, та запевнила, що в межах її повноважень кожному буде надана відповідна допомога.