субота, грудня 28, 2019

Днями голова районної ради Олексій Собко та заступником голови ради Сергій Степанюк відвідали село Чорнявка, де за участю Чорнявського сільського голови Василя Супруна ознайомилися з роботою закладів соціальної сфери, заслухали основні проблемні питань їх функціонування. Це чергова поїздка до села Чорнявка, яка покликана в першу чергу проконтролювати виконання раніше піднятих проблем.

Першим відвідали фельдшерсько-акушерський пункт, де завідувачка Марія Жабокрицька коротко доповіла про роботу установи. Зазначила, що жителі села Чорнявка звертаються до закладу про допомогу, також медична допомога хворим надається вдома. Повідомила, що сімейний лікар проводить прийом жителів 2 рази на тиждень. Лаборант приймає відповідні аналізи 1 раз у місяць. Слід відмітити належну якість проведеного ремонту приміщення, особливо це стосується маніпуляційної кімнати та кімнати лікаря-стоматолога.

Як інформують у Леськівській об’єднаній територіальній громаді, тут нещодавно проведено свято – День села Леськи.

На це по-справжньому родинне свято зібрались люди різних поколінь, різних життєвих уподобань, різних професій, але всіх їх об'єднувало одне спільне почуття – любов до малої батьківщини.

За повідомленням Уманської районної ради, її голова Оксана Супрунець провела п’ятдесят першу чергову сесію районної ради. У її роботі взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови місцевих рад усіх рівнів, представники районних закладів та установ, керівники правоохоронних органів, представники місцевих засобів масової інформації. Присутність 37 депутатів районної ради із 50 забезпечило кворум та успішний розгляд усіх питань порядку денного.

Сесія розпочалась із привітань з нагоди прийдешніх свят - Нового 2020 року та Різдва Христового. Приємні емоції та гарний настрій присутнім у залі подарували працівники районного центру культури і дозвілля та учнівський колектив «Радість» Бабанської музичної школи.