середа, липня 29, 2020

Оголошено про старт прийому заявок на V Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2020».

Конкурс проходитиме за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Всеукраїнської асоціації громад, асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», компанії «Бейкер Тіллі Україна», ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні», журналу Agroexpert у партнерстві з Посольством Королівства Нідерландів в Україні.

Мета конкурсу: 

Як інформують у навчальному закладі «Черкаське вище професійне училище будівельних технологій», у цей літній час тут здійснюється поточний ремонт кімнат у гуртожитку, де проживають здобувачі освіти.

Директор закладу Олександр Саюн розповідає, що ремонт у будівлі гуртожитку почали з 2-го поверху. Зараз там активно тривають ремонтні роботи. Оновили шпалери, постелили лінолеум, оновили шафи та частково замінили столи. Також для гуртожитку придбали 3 холодильники та 2 пральні машини.

В Україні запроваджується нова ініціатива «Сприяння реалізації регіональних інвестиційних проєктів в Україні», що в рамках проєкту SURGe запроваджує Канада, як провідний партнер України з розвитку.

Ця ініціатива передбачає надання технічної допомоги Міністерству розвитку громад і територій з питань реформування державної регіональної політики.

Про це сказав керівник групи радників ініціативи Юрій Третяк на зустрічі з керівництвом області та представниками профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, презентуючи проєкт SURGe.