субота, лютого 26, 2022

​​Черкащани можуть спрямувати на армію ковідну "тисячу".

Для цього потрібно перейти за покликанням та  ввести суму і дані картки.

- Ми запустили можливість перерахувати ковідну «‎тисячу» для української армії через Portmone у фонд Повернись живим. Якщо ви ще її не витратили, то можете зробити це за посиланням: http://earmy.portmone.com.ua, - пише міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

За півтори доби ЗСУ отримали 200 мільйонів гривень від українців.

Кошти, які українці мали отримати за вакцинацію, але не подали ще заявки, перерахують на потреби Збройних Сил України.

Пам'ятаємо, що кожна гривня може допомогти нашим військовим.

Щоб не допустити просування ворога по нашій території громадян просять допомогти армії.

- МИ, НПУ, НГУ, ЗСУ, СБУ та інші правоохоронні структури віддаємо за Вас і Україну свої життя, а ви зробіть так, як написано нижче, щоб нам допомогти побороти цю нечисть, - повідомляють на офіційній сторінці Сухопутних військ ЗСУ.

1. Якщо побачили колону танків, після них обов'язково поїде колона бензовозів. Зробіть все необхідне, щоб вони не пройшли. Блокуйте дороги, валіть дерева, розтягуйте сітки з воріт, будь який спосіб підійде. Немає палива - немає техніки.

2. Якщо бачите, що колона зайшла в лісосмугу - валіть дерева, блокуйте також, не дайте їм вийти.

3. Якщо знаєте, що в лісі зупинився ворог, і впевнені на 100 % що це ворог, не жалійте ліс, запаліть його...новий виросте на кістках окупанта!!!

4. В кого в наявності ЕСКАЛАТОРИ, обкопуйте населені пункти, щоб ворог не міг проїхати, не чекайте, що хтось зробить це за вас!

Збройні сили Російської Федерації за минулу добу не здобули жодної оперативно-тактичної переваги, що свідчить про те, що Україна перемагає. Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

- Ми розуміли, що сьогоднішня ніч буде тяжкою, бо РФ мала використати й використала всі свої ресурси та резерви, щоб завдати нам у максимальній кількості наших міст максимальних уражень. Відразу скажу, що цього не сталося – ЗСУ разом з Національною поліцією України повністю контролюють всю ситуацію і територію нашої держави, – наголосив він.

Як зазначив радник керівника Офісу Президента, на півдні тривають потужні бойові дії в містах Херсон, Миколаїв, Одеса. Цей напрям РФ вважає пріоритетним.

- Вони хотіли там закріпитись, але немає жодного натяку на те, що їм це вдалося, – сказав Михайло Подоляк.