четвер, березня 31, 2022

Від 31 березня комендантська година триватиме із 21.30 до 6.00 по всій області. В цей час заборонено перебувати на вулиці чи громадських місцях, виключенням є лише повітряна тривога. Про це повідомив голова ОВА Ігор Табурець.

Зауважимо, що часові межі продовжили для зручності роботи підприємств, а також проведення посівної кампанії.

Депутати Черкаської обласної ради зібралися на позачергове засідання у зв'язку з необхідністю термінового виділення коштів на фінансування окремих закладів критичної інфраструктури та обласних програм в умовах воєнного стану. Про результати засідання розповів голова обласної ради Анатолій Підгорний.

Так, серед ключових рішень: підтримка закладів охорони здоров'я, установ, що приймають внутрішньо переміщених осіб тощо. Надали і фінансову підтримку нашим підприємствам, аби не накопичували боргів та мали ресурси для оплати комунальних послуг і заробітних плат людям. Врегулювали й питання оренди бюджетними установами.

Окрім того, в обласній раді фракція "Опозиційна платформа - За Життя" офіційно припинила своє існування. Депутати направили відповідне повідомлення про вихід із фракції ще 24 лютого. Сьогодні голова облради повідомив про це в ході пленарного засідання.