вівторок, жовтня 10, 2023

У межах конференції "Пріоритетні плани та напрацювання у сфері психологічних послуг та ментального здоров'я" у Черкасах обговорили основні принципи психосоціальної підтримки жителів області.

Психічне (ментальне) здоров'я – це стан психічного добробуту, який дозволяє людям впоратися з життєвими стресами, реалізовувати свої здібності, навчатися й працювати, а також робити внесок у життя суспільства.

Фахівці Управлінням об’єктами спільної власності разом із представниками КП провели засідання робочої групи, де розглянули проєкти фінансових планів цих підприємств на 2024 рік.

Керівники установ презентували плани діяльності на наступний рік, де попри труднощі прогнозують позитивні результати фінансово-господарської діяльності. Зокрема, зростання прогнозованих доходів та підвищення показників рентабельності.

Аби досягати кращих результатів й конкурувати з приватним бізнесом вони активно працюють над власними сильними сторонами.

На сайті ДП «ІОЦ Мінсоцполітики України» опубліковано дашборд, який допоможе знайти та візуалізувати інформацію про підприємства, які виробляють протезно-ортопедичні вироби.

Відтепер люди, які хочуть отримати протези, ортези та ортопедичне взуття, зможуть переглядати інформацію про розташування підприємств та їхні контактні дані, а також фільтрувати дані за регіоном, районом чи територіальною громадою. У зручному форматі доступна інформація про те, наскільки завантажене обране підприємство, його спроможність виготовлення протезів верхніх та нижніх кінцівок.