четвер, грудня 21, 2023

Компростір з ноутбуками працює у будні з 10:00 до 18:00. Тут можна виконувати власні завдання зі школи чи університету, або здобути нові навички (дизайн, SMM, програмування, інше) і, звісно, працювати над робочими завданнями та займатися громадською діяльністю.

Адреса: Приміщення Молодіжного ресурсного центру (Смілянській, 131/1).

Реєструйтеся на певний час: https://forms.gle/9soLnvdRLxwUacsg9

Рік, що минає, був не менш складним, ніж попередній. Кожна галузь мала різні виклики, медицина – не виняток. Та попри це КНП "Черкаський клінічний онкологічний центр Черкаської обласної ради" є чим пишатися.

Стажування медиків за кордоном, перша, окрім «Охматдиту», дитяча алогенна трансплантація кісткового мозку, оптимізація без скорочень медиків та освоєння нових методик лікування – далеко не весь перелік досягнень фахівців центру. Про здобутки в 2023-му та плани на 2024-й  директор медичного закладу Віктор Парамонов розповів журналістам "Нової доби".

− Вікторе Володимировичу, розкажіть, що вдалося загалом реалізувати за цей рік?

− Хворих у порівнянні з минулим роком стало більше. Ми приймаємо вимушено переміщених осіб, які зараз проживають на Черкащині й звертаються за медичною допомогою в онкоцентр.

20 грудня 2023 року Верховна Рада України прийняла Постанову «Про присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти», (реєстр. №10310), якою присудила 44 Премії педагогічним працівникам закладів освіти у розмірі шістдесяти прожиткових мінімумів для працездатних осіб кожна, що складає 161 040 гривень.

Серед них двоє педагогів із Черкащини: