понеділок, грудня 7, 2020

Уже двічі проводила засідання тимчасова комісія Смілянської міської ради із складання проєкту міського бюджету на 2021 рік. У склад комісії увійшли: секретар міської ради Юрій Студанс, заступники міського голови, представники фінансового управління та депутати-члени постійної комісії міської ради з питань місцевого бюджету.

У засіданнях бере участь міський голова Сергій Ананко.

У ході роботи члени тимчасової комісії розглядають контрольні цифри до міського бюджету на наступний рік за пропозиціями головних розпорядників бюджетних коштів.

Керівник тимчасової групи спільно з депутатами висловлюють свої пропозиції та зауваження щодо внесення змін до фінансових показників з урахуванням економії бюджетних коштів, визначення пріоритетних напрямків у фінансуванні.

Про це йдеться на офіційному сайті міської ради.

Як інформують у Черкаській районній раді, депутати райради VIII скликання сформували та зареєстрували фракції та групи політичних партій, які пройшли до районної ради за результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

На першій сесії районної ради зареєстрували такі фракції політичних партій:

– «Слуга народу», 9 депутатів, уповноважений представник Хоменко Роман;

– «Європейська солідарність» – 7 депутатів, уповноважений представник Людмила Дорошко;

– «Команда Сергія Рудика «Час змін» – 4 депутати, уповноважений представник Ольга Плохута;

– ВО «ЧЕРКАЩАНИ» – 9 депутатів, уповноважений представник Станіслав Скіць;

– «За майбутнє» – 5 депутатів, уповноважений представник Андрій Дзюба;

– «Опозиційна платформа-За життя» – 6 депутатів, уповноважений представник Олексій Панчук;

– «Голос» – 4 депутати, уповноважений представник Олександр Задніпряний;

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що станом на 10 годину 07.12.2020 в області зареєстровано 27167 випадків коронавірусної інфекції. Всього за період епідемії померли 233 хворих. Одужали 11234 хворих, за останню добу 207.

За добу зареєстровано нових випадків підозри і підтверджено 358 випадків COVID-19: (м. Черкаси-71, Сміла-4, м. Умань-31, Городищенський-27, Драбівський-3, Жашківський-5, Звенигородський-14, Кам’янський-82, Канівський-2, Корсунь-Шевченківський-18, Монастирищенський-30, Черкаський-31, Чигиринський-15, Чорнобаївський-13 та Шполянський-12 райони).

Шановні представники органів місцевого самоврядування, щиро вітаю вас із професійним святом!

Постійна робота над розвитком громади, розв'язання нагальних проблем і покращення добробуту черкащан - нелегкі завдання, які постають перед нами. Запровадження реформи децентралізації розширило повноваження місцевих рад, але й тепер маємо більше відповідальності перед громадою.

Переконаний, що завдяки управлінському хисту, енергії, самовіддачі, злагодженій роботі представників органів місцевого самоврядування Черкащини, нам вдасться спільними зусиллями зробити кожну громаду успішною.

Бажаю міцного здоров'я, сил і витримки у нелегкій праці!

Зі щирою повагою