п'ятниця, березня 12, 2021

Три авторські безкоштовні тренінги у межах нового проєкту "СЕНСИ" відбудуться в Молодіжному ресурсному центрі наступного тижня. 

- Ідентичність (16 березня);

- Цінності (23 березня);

- Життєва стратегія (30 березня).

Для участі потрібно обов'язково зареєструватися за покликанням.

- У процесі проєкту будемо працювати з темами ідентичності, цінностей та життєвої стратегії. У межах трьох тренінгових занять молодь зможе попрацювати зі своїм внутрішнім світом, визначить свої цінності, бажання та потреби. Для цього будемо використовувати спеціальні коучингові інструменти та авторські вправи із стратегування, ціннісного орієнтування, тайм-менеджменту, саморефлексії, - говорить автор тренінгів та начальник відділу молодіжної роботи та ресурсної підтримки громадських ініціатив Черкаського обласного МРЦ Микола Максьома.

Чому варто відвідати тренінги:

11 березня 2021 року комунальною установою Черкаської обласної ради  «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено нараду за участю першого заступника голови обласної ради Романа Сущенка та начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Іван Солодкий.

У ході наради було обговорено стан справ ветеранського спортивного руху в області та перспективи його подальшого розвитку.

Сьогодні в обласному центрі у рамках програми Президента України, що спрямована на розвиток охорони здоров’я в сільській місцевості, в урочистій обстановці було передано нові автомобілі, що від завтра будуть працювати в 12-ти територіальних громадах області. Загальна вартість цих авто – 5 млн 944 тис. грн.

Участь у заходах взяли голова облдержадміністрації Олександр Скічко і перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко.

У ці березневі дні мешканці області відзначають 77-му річницю звільнення території Черкаської області від нацистських окупантів у Другій світовій війні.

Завершилися запеклі бої 10 березня 1944 року, коли у ході Умансько-Батошанської операції останній гітлерівський посіпака утік та покинув межі Монастирищенського району.

Сьогодні в обласному центрі вшанували пам’ять про тих, хто у кровопролитній боротьбі звільнив рідну землю від ненависного ворога.

Сьогодні біля пам’ятного знаку, що встановлено у Соборному сквері, з нагоди Дня українського добровольця зібралися представники органів влади, громадських організацій антитерористичної операції та родини загиблих воїнів АТО.

Участь у заходах взяли заступник голови обласної ради Сергій Лісовий, заступник голови облдержадміністрації Лариса Кошова, секретар міської ради м. Черкаси  Юрій Тренкін, представники громадськості, жителі обласного центру.