четвер, березня 18, 2021

Перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко як голова комісії  з проведення конкурсного відбору претендентів на зайняття посади директора комунального підприємства  «Аеропорт Черкаси Черкаської обласної ради" провів її засідання. У роботі конкурсної комісії взяв участь голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства Олег Петренко.

12 355 пацієнтів, із яких 40% -  жителі сіл, звернулися за допомогою до диспансерно-поліклінічного відділення Черкаського обласного кардіоцентру ЧОР. Стаціонарне лікування отримали 3 241 пацієнт. Про це повідомили під час  підсумкової медичної ради в комунальному закладі.

Очільниця центру та голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана Журба подякувала колективу за роботу та зазначила, що попри пандемію коронавірусу показники роботи медичного закладу за минулий рік досить високі.

Торік у Черкаському обласному кардіологічному центрі запроваджені та успішно виконуються всі види оперативних втручань на серці для дорослих. У 2020 році загальна кількість хірургічних втручань на серці становила 1 426. Стабільно високою залишається кількість операцій на «відкритому» серці, у 2020 році їх провели 265. Також торік виконали 932 стентування коронарних артерій.

За участі першого заступника голови обласної ради Романа Сущенка, заступника голови обласної ради Сергія Лісового та  голови постійної комісії з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства обласної ради Олег Петренко, на території аеропорту проведено розширену нараду щодо вирішення низки питань із завершення робіт, що дозволять запрацювати черкаському летовищу.

Нараду провів голова облдержадміністрації Олександр Скічко, у якій також взяли участь представники зацікавлених сторін, а саме: підрядника, що виконував роботи на злітно-посадковій смузі, замовників – Департаментів житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації, власників в особі директора КП «Аеропорт Черкаси» Черкаської обласної ради Івана Далібожака, Державіаслужби України, Украероруху та інших.