середа, грудня 22, 2021

Добровільну пожежну команду утворили у Свято-Троїцькому Мотронинському жіночому монастирі, що у селі Мельники, її відкриття відбулося 22 грудня. Участь у заходах взяв також заступник голови обласної ради Сергій Лісовий.

Як повідомляють у ДСНС, напередодні добровольці пройшли спеціальні навчання, під час яких тренувались відпрацювали вправи з бойового розгортання, подачі води та надання першої домедичної допомоги постраждалим.

У новоствореній ДПК на виклики виїжджатимуть п'ятеро добровольців - ігуменя Іларія, дві послушниці монастирю Лариса і Крістіна та два водії пожежного автомобіля.

Утворення таких добровільних частин у громадах надзвичайно важливе, адже дозволяє скоротити час реагування на надзвичайні ситуації до 20 хвилин.

Працівників ПАТ “Черкасиобленерго” нагородили почесними грамотами та подяками. Вручення нагород відбулося під час святкування Дня енергетика у Черкаській обласній філармонії сьогодні, 22 грудня.

Заступник голови Черкаської обласної ради Михайло Мушієк подякував енергетикам за нелегку щоденну працю. Адже без цих людей не було б світла і тепла в наших будинках, школах і лікарнях, неможливою була б робота телефонного зв'язку і транспорту.