середа, серпня 24, 2022

В обідню перерву, або ж паралельно з роботою працівники різних профспілок області, а також небайдужі черкащани виготовили вже не один десяток таких захисних костюмів для наших воїнів.

Напередодні Дня Незалежності перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко відзначив волонтерів Почесними грамотами.

Учні та студенти Черкащини розмалювали прапори для військовослужбовців, аби привітати їх з найважливішими святами нашої держави - Днем прапора та Днем Незалежності. Акцію ініціювали працівники апарату обласної ради.

Цьогоріч в обласному центрі не відбудеться гучних святкувань, чи масових заходів, як це було раніше. Однак ми хочемо передати частинку рідного дому для тих, хто вже пів року живе в окопах і захищає наш спокій.

Зрештою до цієї справи долучилися вихованців художньої студії "Флора" Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми та студенти Черкаського художньо-технічного коледжу.

Сьогодні - пів року, як ми боремося. Пів року з того ранку, який розділив наше життя на "до" і "після". 6 місяців, як тривають ті "три дні", за які нас погрожували захопити.


Натомість Збройні Сили України день за днем змушують окупантів тікати з нашої землі


Насправді в перемогах на фронті є заслуга також тих, хто працює в тилу. Ми щодня допомагаємо ЗСУ - коли донатимо, коли збираємо провізію, коли працюємо, сплачуючи податки, коли розповідаємо правду про війну, коли викриваємо колаборантів...