четвер, червня 8, 2023

Рішенням Уряду внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 р. № 1165 в частині створення сприятливих умов для реєстрації податкових накладних/ розрахунках коригування (далі - ПН/РК) в Єдиному реєстрі податкових накладних та удосконалення автоматизованого моніторингу відповідності їх реєстрації в Єдиному реєстрі критеріям оцінки ступеням ризиків.

Зміни вносяться до окремих положень автоматизованого моніторингу в частині питань встановлення ризиковості платника, особливостей застосування таблиці даних платника, в тому числі при визначені операцій, відображених у ПН/РК, критеріям ризиковості здійснення операцій.

Зокрема, новими положеннями передбачається:

Спортсмен із Черкащини Максим Коваль став дворазовим чемпіоном та рекордсмен Всесвітніх ігор серед людей з порушеннями інтелектуального розвитку. Змагання відбувалися 04-10 червня у м. Віші (Франція).

Талановитий спортсмен виступав у складі національної збірної команди України, в змаганнях з легкої атлетики.

Він не лише здобув два "золота" у метанні диска та штовханні ядра, а й встановив два світових рекорди в цих видах спорту.

Вітаємо Максима та його тренера Дмитра Панчеліна. Щиро бажаємо нових досягнень!

Представники обласної, районної та міської влади, освітянська й мистецька спільноти привітали колектив з ювілеєм.

Перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко побажав танцівникам наснаги, розвитку й натхнення для майбутніх цікавих проєктів.