п'ятниця, червня 9, 2023

На початку червня фахівці Центру організували футбольні змагання для військовослужбовців однієї з частин з нагоди її тридцятиріччя.

У заході взяли участь п'ять команд сформованих з ветеранів війни, а також військовослужбовців, службовців сектору безпеки та оборони України.

Це вже не перша активність від Центру. Заклад постійно влаштовує різноманітні змагання для наших захисників, аби допомогти їм із психоемоційним розвантаженням

Детальніше про діяльність КУ "Спорт для всіх" читайте ТУТ.

Державна регуляторна служба України уклала Меморандум про співпрацю з Українською асоціацією районних та обласних рад.

Метою співпраці є інформаційна та координаційна підтримка й надання пропозицій з питань, що стосуються впровадження реформ державної регуляторної політики та дерегуляції.

- Зрозуміло, що саме від місцевих регуляторів залежить локальний бізнес. ДРС надає методологічну допомогу місцевим органам влади. Тому, важливо посилювати взаємозв’язок між центральним, місцевим рівнями та підприємцями, — зазначив Голова ДРС.

Також Олексій Кучер акцентував, що УАРОР є першою великою організацією, що представляє місцеве самоврядування, з якою підписаний Меморандум.

Своєю чергою, Сергій Чернов додав, що під час відбудови України і, зважаючи на нашу подальшу інтеграцію до європейської родини, комунікація органів місцевого самоврядування з ДРС є надзвичайно важливою для вироблення зручних правил, зокрема для підприємництва.

Учора близько 20:00 противник завдав ударів з Чорного моря двома ракетами «Калібр» цивільних об’єктах на Черкащині. Про це повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ

За інформацією ЧОВА, станом на вечір 8 червня постраждали восьмеро осіб.

Окрім того, в ніч на 9 червня наші захисники знищили 10 ударних дронів, 4 крилаті ракети та 4 розвідувальних БпЛА ворога.

Авіація Повітряних Сил ЗС України за минулу та поточну добу завдала до 20 вогневих авіаударів по засобах ППО, логістиці, військовій техніці та позиціях окупаційних військ.